Schockemöhle

Jag har köpt det snyggaste schabraket jag någonsin sett! På riktigt! Det är så himla fint :) Enligt min smak är det något för stort på Tyra men det finns endast att få tag på i stl full så jag får leva med det. För utseendet i övrigt överväger den lilla nackdelen så jäkla mycket. Snyggast kommer det vara på Tyra när hon är svart och när hon är grårakad. Hon ändrar färg lite efter säsong. Just nu är hon mer åt det solblekta bruna hållet. Här kommer iallafall bilder på underverket :) mitt bästa schabrak-köp!


Kommentarer
Postat av: Clara

åh jag älskar schockemöhles schabrak! Brukar ligga så snyggt och har oftast fina färger! :D En annan favorit är ju hansbo också! :3

2012-07-11 @ 11:46:15
URL: http://tvistirni.webblogg.se/
Postat av: Wilma

Hej! Just nu har jag en tävling där du kan vinna en valfri vara hos Hööks upp till 300 kr :) http://wilmafur.blogg.se/2012/july/tavling-vinn-valfri-vara-hos-hooks-upp-till-300kr.html Skulle vara kul om du ville vara med :)

2012-07-11 @ 16:38:03
URL: http://wilmafur.blogg.se
Postat av: Linda

Ja det var faktiskt riktigt fint :) Även om jag är en vojlocksmänniska till våra raggisar.

Sv: Ja men precis de stärker varandra så det är jättebra att träna alla gångarter. Men hur kom det sig att du började rida islandshäst :)?

Jag skall erkänna att jag red islandshäst när jag var yngre, sedan blev det storhäst och sedan 2010 skaffade jag Fifa min första egna islandshäst och DÅ började jag RIDA islandshäst, så jag var heller inte så kunnig på tölt o.s.v med takter hit och dit, men man har lärt sig sjukt mkt under tiden :)

2012-07-11 @ 23:49:20
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0